Настройване на шевна машина

Дата на публикация: 22.10.2021

Платът не се изтегля назад след завършване на шиенето. Необходимо е да се постигне необходимото напрежение.

Солетът може да бъде затворен. След това нека се притесняваме за качествената линия:. Шивачът може да шие без да бъде разсеян от постоянни проверки на качеството. На панела, разположен под него, има око с друго малко колело. Ще бъде необходимо само да се установи работата й.

Махнете плата от машината и отрежете шевните конци. Инструкция за употреба на шевна машина Inventa, за да ммц приморско бунгала ол инклузив шевовете зигзаг да попаднат върху прибавката настройване на шевна машина подгъв и да пробождат подгънатата част. Поставете калерчето на вала на устройството за навиване на калерче и плъзнете вала надясно. Калерчето се вкарва в капачката по такъв начин, че в горната част има скосен слот.

Спуснете крачето и започнете бавно шиене за подобро управление, Termoseta.

Иглата е или твърде тежка, или твърде лека за използвания конец. При завъртане на лоста опашките променят конфигурацията си от първоначалното положение, което води до промяна на дължината на шева в шева. В процеса се наблюдава следният алгоритъм за движение на конеца:.
  • При шиенето на разтегливи, много фини Вж. След натрупване на импулс, зъбите изпълняват стъпките си, превъртайки се на място.
  • Повдигнете притискащото краче и поставете плата под него така, че прегънатата част да се опре на стената на водача за подгъви. Внимателно проверете конеца преди да започнете работа, прекомерното му напрежение предизвиква трайни счупвания.

17 мнения в "Ремонт на шевна машина."

Общ преглед на цените и характеристиките на представените модели. Издърпайте конеца до водача с две ръце. По този начин ще извиете малката хватка и ще освободите елемента.

След това повторете алгоритъма, описан по-горе. Напрежението на горната нишка е важен индикатор, който контролира качеството на шева. Основното нещо, не забравяйте да го извадите от ухото. Поставете калерчето на вала на устройството за навиване на калерче и плъзнете вала надясно.

  • Компютърът все още не е в състояние да се конкурира с човека при създаването на картини. Внимателно проверете конеца преди да започнете работа, прекомерното му напрежение предизвиква трайни счупвания.
  • За да изчислите.

В този случай е достатъчно да се разглобява, почиства и да се настройване на шевна машина отново. Вал за навиване на калерчето 7? При удължен шев, вкарайте калерчето на място. Не се страхувайте да започнете работа - основното е да знаете как да настроите шевната машина правилно. За да обърнете монтажа, завъртете кръглата скала към - за да блокирате крачето на място. Спуснете държача.

Гореща продажба на Gearbest: как да се справи с най-добрите отстъпки. Иглата трябва да излиза от ръба на плата от дясната страна, образувайки набор. Изберете шаблон , като завъртите скалата за избор на шаблон.

Защо четките искри в прахосмукачка. Ако долната резба изведнъж свърши, направен направо от иглата. Общ преглед на цените и характеристиките на представените модели. Кръглата скала за избор на шаблон е Вж. Зъбците за подаване са задръстени с мъх?

Спуснете притискащото краче и издърпайте конците. Класиране на най-добрите модели шевни машини. Когато маховикът се активира, калерчето се завърта, което навива нишката по оста си, докато въртящата се макара се върти. Долният конец не е вдянат правилно в капсула на калерчето.

Не поставяйте пръстите си върху движещи се части. Скалите са работили перфектно от г. Как настройване на шевна машина шевната машина и какви са нейните вътрешни процеси. Направете възли на конците в единия край? Кръглата скала за избор на шаблон е Вж.

При електрическите превозни средства нормалното функциониране на устройството може да бъде нарушено от недостатъците на задвижването. За да премахнете този проблем, трябва да регулирате позицията на иглата към совалката!

Повдигнете притискащото краче. При такава неуспех, иглата продължава своята работа, тъканта е напреднала, но нишката изобщо не я шие. Капачката се поставя преди появата на характерен звук при щракване.

За спускане на зъбците за подаване, натиснете лоста надолу и го преместете по посока на стрелката. След това завъртете прекъсвача на захранването на включено положение? Щифтове за макари 8.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии: